Michelles Kinderopvang Website 2

Wat maakt Michelles Kinderdagverblijf zo bijzonder?

Kleinschalig

Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen: 1 groep voor kindjes tot 2 jaar (maximaal 6 kinderen op een dag) en 1 groep voor kindjes vanaf 2 jaar (maximaal 16 kinderen op een dag). Hier werken vaste begeleidsters vanuit ons team. Heel klein dus met alle ruimte voor individuele aandacht voor ieder kind.

Flexibel

Doordat we flexibele plaatsen vrij houden, is het vrijwel altijd mogelijk incidentele opvang af te nemen als er eens een keer een extra dag nodig is of als je normaal gesproken geen opvang nodig hebt. Tevens is het mogelijk een vooraf gereserveerd dag(deel) te schuiven binnen de week zonder extra kosten. Uiteraard op voorwaarde dat de bezetting dit toe laat. Ook starttijd en eindtijd van de opvang is gewoon bespreekbaar en wordt niet met boetes bestraft. En is er een noodgeval waarbij plotseling extra opvang nodig is? Geen paniek, wij helpen u graag uit de brand!

Persoonlijk

Door de kleinschaligheid ontstaat er een zeer persoonlijk contact tussen medewerkers, kinderen en ouders. We werken met 5 vaste medewerkers die dagelijks aanwezig zullen zijn. De medewerkers leren de kinderen dan ook snel en goed kennen, andersom geldt precies hetzelfde.
Tijdens het brengen en halen worden ouders en kinderen altijd persoonlijk ontvangen door één van de vaste medewerksters. We doen de deur zelf open. Deze momenten worden benut om even bij te praten. Het contact tussen medewerkster en ouder is dan ook zeer frequent, een goede basis om een goed contact en goede communicatie mogelijk te maken.

Huiselijk

De locatie is ingericht als een woonhuis, aangevuld met speelgoed en knutselspullen die kinderen zelf gekozen hebben en interessant vinden. Door deze inrichting en door de kleinschaligheid heerst er een huiselijke sfeer die daadwerkelijk aan thuis doet denken.

Uitdagend en afwisselend voor de kids

Voor en met de kinderen organiseren we allerlei activiteiten, afgestemd op de leeftijd. We zorgen ervoor dat deze afwisselend zijn en alle ontwikkelgebieden aanspreekt. Daarnaast steken we ze in een modern jasje waardoor kinderen vaak kunnen snuffelen aan activiteiten die ze anders niet zo snel tegen zouden komen.

Met de kindjes vanaf 2 jaar werken we volgens de methode "speelplezier". Spelenderwijs leren de kinderen van alles op gebied van taal, motoriek, sociale vaardigheden etc en leggen op deze manier een goede basis voor de lagere school.

Uiteraard zijn we veel buiten! We zijn dan ook regelmatig te vinden op het Bekkerveld, in het Aambos of in de speeltuin. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de omgeving en bieden we de kinderen lekker veel afwisseling.

Ik ben er trots op deze bijzondere opvang bij u aan te mogen bieden en nodig u van harte uit een kijkje op de site te nemen.

Alvast een voorproefje? Klik op "Kijkje binnenshuis"' en u kunt alvast een indruk krijgen van wat er bij ons zoal te beleven valt.

Ik zie uit naar onze ontmoeting!
Michelle Hurkens