Locatie

 

Michelles Buitenschoolse opvang is onderdeel van Michelles Kinderopvang. We zijn gevestigd in een oud herenhuis. Het pand heeft een huiselijk en warm karakter en dat hebben we behouden bij het inrichten en het veilig maken van de locatie.
Er zijn diverse kleinere ruimtes waardoor er een natuurlijke verdeling van de groepen ontstaat. Doordat de groepen klein zijn is er veel aandacht voor het individuele kind.
De ruimtes hebben ieder hun eigen functie zoals knutsel en spelkamer, chillroom etc. Hierdoor kunnen kinderen rust vinden en bestaat er de mogelijkheid zich terug te trekken van de drukte om bezig te gaan met eigen activiteiten zoals huiswerk of gewoon “chillen”.

Deze kleinschaligheid en diversiteit aan ruimtes is niet alleen uitermate geschikt voor kinderen die het leuk vinden om diverse activiteiten op een dag te ondernemen maar ook voor kinderen die zich erg behaaglijk voelen in een rustige, prikkelarme omgeving.

De buitenruimte aangrenzend aan de locatie is knus en de inrichting is met name geschikt voor de jongere kinderen. We maken dan ook veel gebruik van de beschikbare buitenlocaties in de omgeving: het Aambos, het Bekkerveld en de speeltuin. Uitstekende locaties om uit te razen en uit te rusten.