Skip to main content

Ons team

Michelle Hurkens

In 2011 begon ons avontuur. We beginnen een kinderopvangorganisatie op die anders zal worden dan alle anderen. Meer aandacht voor de kinderen en hun ouders, klein, persoonlijk, een plek waar iedereen zich thuis voelt. Inmiddels is Michelles Kinderopvang een begrip in de regio en staat er een fantastisch team dagelijks klaar om deze visie neer te zetten. Dagelijks ben ik zelf aanwezig en hou ik me bezig met alles achter de schermen. Ook op de groepen ben ik regelmatig te vinden om het team te ondersteunen, te helpen of gewoon even lekker met de kinderen bezig te zijn. Ik ben trots op mijn team en de manier waarop zij onze visie vormgeven, met passie, aandacht, geduld en heel veel liefde.

Femke Jakobs

Mijn naam is Femke Jakobs. Ik ben 22 jaar en woon in Valkenburg. In 2016 ben ik als stagiaire bij Michelles Kinderopvang binnen gekomen. Na 2 leuke en leerzame stagejaren heb ik in 2018 mijn diploma behaald tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 4. Sindsdien ben ik ook werkzaam binnen Michelles Kinderopvang. De kleinschalige opvang in een hecht team zoals bij Michelles Kinderopvang spreekt mij heel erg aan. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met jullie kindjes.

Robyn Wingen

Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Robyn, ik ben geboren op 25 oktober 1996. In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Ik ben meteen gestart met mijn eerste uitdaging bij Michelles. Na een korte tussenpauze ben ik sinds juli 2021 weer terug. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te mogen gaan en hoop een leuke tijd tegemoet te gaan.

Wesley Langen

In 2007 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een kinderzomerkamp, na een aantal jaar heb ik het coördinatorschap op mij genomen. Dit heeft tot en met 2017 mogen duren. In 2014 heb ik mijn diploma onderwijs assistent behaald en ben ik als invalkracht op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang, na een tussenstap van 3 jaar ben ik vanaf januari 2022 terug bij Michelles kinderopvang Samen met mijn 2 katten en hond ben ik woonachtig in Heerlen. Groetjes!

Kelsey

Mijn naam is Kelsey vd Lenden, ik ben geboren op 6 mei 2002 en woon in Nuth. Ik heb bij Michelles kinderopvang een hele fijne en leerzame stage gehad en mag vanaf januari 2023 het team officieel komen versterken. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn diertjes, bakken en een dagje shoppen past er soms ook wel tussen. Ik kijk er heel erg naar uit om op deze huiselijke opvang te mogen werken, samen met al jullie lieve kindjes.

Maartje

Hallo allemaal mijn naam is Maartje Van den Abeelen en ben 35 jaar oud. Ik ben een trotse moeder van een zoontje genaamd Kyann. Samen met mijn partner ben ik woonachtig in het dorp Waubach gelegen te Landgraaf. In 2007 heb ik mijn diploma SPW 3 succes vol afgerond en neem ik de nodige jaren werk ervaring mee wat betreft het werken in de kinderopvang. Het werken met kinderen maakt mij ontzettend blij, zij geven mij energie, vreugde en maken elke dag " mijn cirkel " rond met hun blijde snoetjes, knuffels en de gezellige momenten. Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur samen met mijn collega's ,de kinderen & jullie als ouders.

Nancy Pratt

Mijn naam is Nancy en ik ben 48 jaar oud. Ik heb mijn diploma een jaar of 30 geleden behaald. Tussendoor heb ik 18 jaar in Schotland gewoond en nu woon ik met mijn man, jongste zoon en 2 honden in Hoensbroek. Naast kinderopvang heb ik ook nog de opleiding tot kraamverzorgster gedaan. Ik hoop hier tot aan mijn pensioen te blijven werken en met veel liefde voor jullie kinderen te kunnen zorgen, samen met mijn lieve collega’s.

Chyara Langohr

Hallo allemaal! Mijn naam is Chyara Langohr en ik ben geboren op 14 april 2003. Ik ben eind november 2023 begonnen met mijn BBL opleiding pedagogisch medewerker waardoor ik werkzaam ben bij Michelles Kinderopvang. Ik zal meedraaien bij de baby's, peuters en BSO. Ik word er heel blij van om met de kids bezig te zijn en hun helpen waar ze het nodig hebben. Ik hoop dat ik veel kan leren van mijn tijd bij Michelles Kinderopvang en de kids een leuke tijd te laten beleven.

Inge Patelski

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Inge Patelski Geboren op 30 juni 1989, sinds kort ben ik werkzaam bij Michelles Kinderopvang. In augustus ‘23 ben ik gestart met de BBL opleiding pedagogisch medewerker en ik heb het nu al reuze naar mijn zin. Ik zal meedraaien op de groep baby’s, peuters en de BSO. Ik hoop samen met alle kinderen een gezellige, creatieve en leerzame tijd tegenmoed te gaan.

Dagny Bertholet

Mij naam is Dagny Bertholet en ik ben als jongste van vier kinderen geboren op 12 mei 2003 en al mijn hele leven woonachtig in Voerendaal. Ik heb nog een oudere broer en twee zussen, waarmee ik ben opgegroeid. Ons gezin bestaat verder nog uit twee honden en twee katten. De afgelopen drie jaar ben ik werkzaam geweest op een basisschool. Ik merkte dat ik na deze periode toe was aan een nieuwe uitdaging en dit heeft ertoe geleid dat ik vanaf maart 2024 gestart ben bij Michelle kinderopvang. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten en om tijd door te brengen met familie en mijn vrienden. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s en de kinderen een gezellige, maar zeker ook leuke tijd tegenmoet te gaan.