Michelle Hurkens

MichelleIn 2011 begon ons avontuur. We begonnen een kinderopvangorganisatie die anders zou worden dan alle anderen. Meer aandacht voor de kinderen en de klanten, klein, persoonlijk, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Inmiddels is Michelles Kinderopvang een begrip in de regio en staat er een fantastisch team dagelijks klaar om deze visie neer te zetten.

Zelf ben ik inmiddels meer achter de schermen actief en geniet ik daarom des te meer als de gelegenheid zich voordoet weer eens ouderwets op de bank voor te lezen of een spel te spelen.

Als oprichtster en eigenaresse van Michelles Kinderopvang ben ik natuurlijk eindverantwoordelijk voor de algehele gang van zaken binnen onze opvang.

 

Femke Jakobs

femke jakobs

Mijn naam is Femke Jakobs. Ik ben 22 jaar en woon in Valkenburg. In 2016 ben ik als stagiaire bij Michelles Kinderopvang binnen gekomen. Na 2 leuke en leerzame stagejaren heb ik in 2018 mijn diploma behaald tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, niveau 4. Sindsdien ben ik ook werkzaam binnen Michelles Kinderopvang.

De kleinschalige opvang in een hecht team zoals bij Michelles Kinderopvang spreekt mij heel erg aan. Ik ga met veel plezier en enthousiasme aan de slag met jullie kindjes.

Robyn Wingen

robyn

Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Robyn, ik ben geboren op 25 oktober 1996. In 2018 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker behaald. Ik ben meteen gestart met mijn eerste uitdaging bij Michelles. Na een korte tussenpauze ben ik sinds juli 2021 weer terug. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te mogen gaan en hoop een leuke tijd tegemoet te gaan.

Linda Rademakers

BiancaMijn naam is Linda Rademakers. Ik ben geboren op 9 november 1983.
Samen met mijn vriend en onze 2 kinderen: Mason (2012) en Julie (2014) woon ik in Hoensbroek.

In 2010 heb ik mijn diploma Pedagogisch werker niveau 4 behaald. Na een tijdje uit het “vak” te zijn geweest, zal ik vanaf 1 september 2019 werkzaam zijn bij Michelles Kinderopvang. Ik zal ingepland worden in zowel de baby,- en peutergroep, als op de B.S.O.

Samen met jullie kindjes, ga ik er een gezellige leuke tijd van maken.

Wesley Langen

Wesley

In 2007 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een kinderzomerkamp, na een aantal jaar heb ik het coördinatorschap op mij genomen. Dit heeft tot en met 2017 mogen duren. In 2014 heb ik mijn diploma onderwijs assistent behaald en ben ik als invalkracht op verschillende scholen werkzaam mogen zijn. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang, na een tussenstap van 3 jaar ben ik vanaf januari 2022 terug bij Michelles kinderopvang Samen met mijn vriendin, 2 katten en hond ben ik woonachtig in Heerlen, geniet graag van muziek en support Roda JC.

Kelsey

Mijn naam is Kelsey vd Lenden, ik ben geboren op 6 mei 2002 en woon in Nuth. Ik heb bij Michelles kinderopvang een hele fijne en leerzame stage gehad en mag vanaf januari 2023 het team officieel komen versterken. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn diertjes, bakken en een dagje shoppen past er soms ook wel tussen. Ik kijk er heel erg naar uit om op deze huiselijke opvang te mogen werken, samen met al jullie lieve kindjes.

Maartje

Hallo allemaal mijn naam is Maartje Van den Abeelen en ben 35 jaar oud. Ik ben een trotse moeder van een zoontje genaamd Kyann. Samen met mijn partner ben ik woonachtig in het dorp Waubach gelegen te Landgraaf. In 2007 heb ik mijn diploma SPW 3 succes vol afgerond en neem ik de nodige jaren werk ervaring mee wat betreft het werken in de kinderopvang. Het werken met kinderen maakt mij ontzettend blij, zij geven mij energie, vreugde en maken elke dag " mijn cirkel " rond met hun blijde snoetjes, knuffels en de gezellige momenten. Ik heb enorm veel zin in dit nieuwe avontuur samen met mijn collega's ,de kinderen & jullie als ouders.

Kayleigh

Mijn naam is Kayleigh en ben 37 jaar. Sinds april 2023 mag ik met veel plezier werken voor Michelles Kinderopvang. In 2006 heb ik in mijn vorige woonplaats Almere mijn diploma Pedagogisch medewerker mogen halen. In eerste instantie ben ik toen verder gegaan in de servicewereld, toen het echt tijd werd mijn hart en passie te volgen. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang op verschillende groepen. Hoe ik van Almere in Heerlen ben beland hoor ik u inmiddels denken? De liefde! Met de liefde en zijn twee jongens wonen wij in Landgraaf, samen met onze hond en kat. Ik hoop nog heel lang met veel liefde en plezier voor uw kinderen aan de slag te mogen zijn.

Inge Patelski

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Inge Patelski Geboren op 30 juni 1989, sinds kort ben ik werkzaam bij Michelles Kinderopvang. In augustus ‘23 ben ik gestart met de BBL opleiding pedagogisch medewerker en ik heb het nu al reuze naar mijn zin. Ik zal meedraaien op de groep baby’s, peuters en de BSO. Ik hoop samen met alle kinderen een gezellige, creatieve en leerzame tijd tegenmoed te gaan.