Skip to main content

Wat maakt Michelles BSO zo bijzonder?

Michelles BSO

Kleinschalig kinderdagverblijf en BSO onder 1 dak!

Kinderen brengen hun vrije tijd bij ons door. Michelles BSO biedt opvang in een huiselijke sfeer waar kinderen zich kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Leuke uitdagende en afwisselende activiteiten zorgen ervoor dat kinderen zich kunnen ontspannen na een drukke dag op school. Heb je zin om lekker buiten te spelen, een spelletje te doen, iets moois te maken of gewoon te chillen? Het kan allemaal!

Doordat we zelfstandig zijn kunnen we zelf creatief reageren op de behoefte die specifiek bij onze kinderen en onze ouders ligt en zijn we niet gebonden aan regels of afspraken met andere vestigingen binnen een grote organisatie.

Contact met de ouders vinden we ontzettend belangrijk. Omdat we zo klein zijn, ontstaat er al heel snel een soepel contact. Tijdens ieder breng of haalmoment is er gelegenheid tussen ouder en leidster even met elkaar te spreken en evt bijzonderheden rondom het kind met elkaar uit te wisselen. Wij denken met je mee en zien het als onze taak jou te ontzorgen in de zorg rondom je kind.

Kleine groepen

De groep bestaat uit gemiddeld 20 kinderen (maximaal 26). Zij kunnen gebruik maken van 3 ruimtes met ieder een eigen functie. We hebben een creatieve ruimte, een huis en eetkamer en een speelruimte.
Binnen onze opvang werken alleen vaste begeleiders vanuit ons eigen team. Heel klein dus met alle ruimte voor individuele aandacht voor jouw kind.

Eten en drinken

Wij bieden de kinderen dagelijks vers fruit en groente aan als ze uit school komen. Daarnaast zorgen we voor een tussendoortje in de vorm van een rijstwafel, yoghurt, zelfgemaakte soep, een cracker met smeerkaas etc. Natuurlijk is er de hele dag voldoende te drinken.

Aan het eind van de middag kunnen kinderen ook warm eten. Wij zullen de zelf meegebrachte maaltijden opwarmen en serveren aan een gezellig gedekte tafel. Gedachte achter dit aanbod is vooral rust creëren voor ouders en kind in de vroege avond. Je kind heeft lekker gegeten als hij thuis komt en kan in alle rust genieten van papa en mama voor hij naar bed gaat.

Buiten spelen

We gaan veel naar buiten en zijn dan ook regelmatig te vinden bij 't Olifantje (speeltuin), Bekkerveld en het Aambos. De terreinen zijn afwisselend en zorgen ervoor dat er bij iedere gelegenheid iets anders te beleven valt.

Muziek en workshops

We willen de kinderen de kans bieden kennis te maken met nieuwe dingen door ze workshops aan te bieden op het gebied van dans, kunst, muziek en nog veel meer.

Vervoer

Vervoer tussen school en de BSO locatie doen we zelf met onze eigen auto of te voet. Als dit niet lukt, maken we gebruik van taxivervoer.

Incidentele en flexibele opvang

Een aantal plekken reserveren we dagelijks om incidentele opvang mogelijk te maken. Ook als u regulier geen opvang afneemt, is het mogelijk hier gebruik van te maken.
En wil je een keer een dag ruilen? Dan kan dat kosteloos, mits de planning dat toe laat.