Meningen van de ouders

Wie kan er beter vertellen hoe onze dienstverlening ervaren wordt, dan ouders die hier zelf gebruik van maken. Een aantal ouders maakten hun mening kenbaar op kinderopvangspot.nl en beste-kinderdagverblijf.nl.

 

Brigitte: Geweldig kinderdagverblijf!
Kinderdagverblijf, waarna er doorstroming is naar de BSO. Buitenspelen gebeurt gelukkig bijna elke dag.

Pluspunten: Kleinschalig en goede leiding, dus aandacht genoeg voor mijn zoontje van 2. Erg flexibel, ook altijd opvang gekregen buiten de geplande uren om (zelfs op zaterdag!). Fijne en creatieve plek.

 

Jolanda: Geweldig kan met een gerust hart werken.
Het is een kleinschalige opvang voor kinderen van 3 maanden tot 4 jaar en daarna kunnen ze gewoon doorstromen naar de BSO, alles onder een dak.

Pluspunten: Flexibel, goede openeningtijden, uitdagend, kinderen altijd eerst, geen nummer effect, huiswerk begeleiding. mijn kinderen van 7 jaar, 5 jaar en 5 maanden gaan er graag naar toe.

 

Ingrid van der Vaart: Hele fijne BSO.
Een BSO waar ruimte is voor wat het kind leuk vind. Door kleinschalige organisatie, aandacht voor het kind.

Pluspunten: flexibel, hele vriendelijke begeleidsters. Als het weer het toe laat lekker naar buiten.
Kleinschalig, flexibel, gezellig, uitdagend voor het kind. Aandacht voor het kind, en altijd tijd voor een babbel bij het ophalen. Een plek waar je je kind met een gerust hart naartoe laat gaat.

 

Germaine: Goede keuze als je persoonlijke aandacht voor je kind wilt. 

Ik ben zeer tevreden. Mijn zoontje gaat naar de bso en hij heeft op school wat gedragsproblemen. Iik vind het contact met school zeer belangrijk. Dat hebben ze bij Michelles goed opgepakt. Ik krijg netjes te horen hoe het gegaan is en zelf vragen ze op school ook even hoe het gaat. Ook mijn zoontje heeft het super naar zijn zin daar. Absoluut een aanrader.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

 

Fenna: Een warm nest.

Als we Michelles Kinderdagverblijf moeten beschrijven zeggen we: een warm nest, net alsof je thuis komt, waar alles mogelijk is en als eerste aan het kind en de ouders wordt gedacht.

 

Kim: Goede keus en kleinschalig.

Hele prettige sfeer in dit Kdv,eigenares werkt zelf mee in het Kdv en weet dus ook wat er speelt in de groepen. Als er iets is is Michelle altijd bereikbaar,het Kdv gedeelte is kleinschalig vind ik zelf erg prettig. Er wordt van ieder kind een schriftje bijgehouden zodat je thuis nog even kan nalezen hoe het die dag gegaan is. Lieve leidsters, kortom echt de moeite waard ik ben zelf zeer tevreden!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Flexibel, zeer persoonlijk en kleinschalig er wordt ook met je mee gedacht heel prettig!

Wij zijn er trots op!

Nicole:

Iedere dag n feestje,lekker veel naar buiten spelen id natuur...en nog veel meer. Onze boef gaat graag ,zelfs id vakanties wilt hij het liefste elke dag naar Michelles Bso