Skip to main content

Oudercommissie

Binnen Michelles Kinderopvang is er een oudercommissie aangesteld. Zij dienen als klankbord voor ouders en ons als bestuur en hebben inspraak in het beleid.

Laura van de Kuit

Mijn naam is Laura van de Kuit en ik ben de mama van Luuk en Emma die allebei bij Michelles op de BSO zitten. Ik ben werkzaam als docente geschiedenis in Eindhoven en woon zelf met het gezin in Heerlen. Nu de kinderen wat groter worden en er wat meer tijd overblijft voor andere dingen heb ik me aangemeld bij de oudercommissie van Michelles, omdat ik het leuk en belangrijk vind om betrokken te zijn bij de organisatie die mijn kinderen al een aantal jaar met zoveel plezier en liefde opvangt na school. Ik hoop dat ik als betrokken ouder, ook voor andere ouders en de kinderen, iets kan toevoegen aan het beleid van Michelles. Als je me tegenkomt, spreek me vooral aan, ik maak altijd graag een praatje.

Carlien Sion

Hoi! Ik ben Carlien Sion. Ik ben de trotse mama van Josephine. Josephine is nu 1 jaar oud en gaat sinds januari 2020 met veel plezier naar Michelles. Ik vind het heel fijn en belangrijk om betrokken te zijn bij en om mee te kunnen denken over het beleid van Michelles omdat Josephine hier nog een aantal jaren naartoe zal gaan. Ik kijk er erg naar uit om iets toe te kunnen voegen aan het beleid van Michelles en iets te kunnen betekenen voor ouders en kinderen. Wil je gewoon een praatje maken of heb je een vraag? Spreek me vooral aan! Ik vind het ook heel leuk om kennis te maken.

Simone Schaeks

Hoi allemaal! Ik ben Simone, moeder van Jace (2020) en Faye (2022). Beide kinderen gaan al sinds dat ze nog maar 12 weken jong waren naar Michelle’s kinderopvang. Zelf werk ik als incident specialist bij een groot telecommunicatiebedrijf en wij wonen met z’n viertjes in Landgraaf. Ik vind het belangrijk dat de belangen van ouder en kind goed behartigd worden. Middels mijn deelname aan de oudercommissie wil ik hier graag een steentje aan bijdragen door mee te denken over het beleid van deze zeer fijne kinderopvang, zodat alle ouders en kinderen het zo tevreden zijn als ons. Mocht je me tegenkomen tijdens het halen of brengen van de kinderen en heb je iets dat je wilt delen, maak dan gerust een praatje!

Mijntje Simmer

Mijn naam is Mijntje Simmer en ik ben de trotse mama van Willem en Klaasje. Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, waarbij ik me het liefste inzet voor een initiatief dat dicht bij mij staat. Onderdeel uitmaken van de oudercommissie van Michelles is voor mij daarom een mooie match en eer. Ik hoop vanuit deze rol een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Michelles en van betekenis te zijn voor de ouders en kinderen. Heb je vragen, laat het mij dan gerust weten!

Rick Van Der Kraan

Hallo, Mijn naam is Rick Van Der Kraan. Ik ben de trotse papa van Xenia en Mayson. Sinds 2023 zit onze zoon bij Michelles kinderopvang. Hij gaat altijd met een glimlach en geniet van de structuur die de dames en heren hem hier bieden. Ik zit in de oudercommissie omdat ik het prettig vind om mee te denken en suggesties te delen over het beleid van Michelles kinderopvang. Ik als betrokken ouder draag graag een steentje bij om de kwaliteit te behouden en te verbeteren samen met de andere ouders die in de raad zitten. Wij komen op voor de belangen van ouder en kind, iets waar wij ons dan ook 100% voor inzetten met Michelle.